Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přetěsnění spoje mezi WC a stupačkami. Čím?

Zdravím všechny,
tak jsem zjistil, že se mi dělá v místě napojení WC ke stupačkám loužička zrzavé vody. Šedivý tmel na obrázku (medvědí ho*no?) je dost ztvrdlý a zkřehlý a jsou tam viditelné praskliny a spáry. Loužičku jsem utřel, rez pokud možno taky, zastavil přívod vody do bytu a odjel na týden pryč. Po návratu zpátky jsem mírně překvapen, loužička je tam zas. Zdá se, že si tam najde cestičku voda od sousedů nade mnou (bydlím v 2. patře z 8).

Jako první krok bych chtěl oddrápat to staré těsnění (to půjde snadno) a vtlačit tam něco nového, co po vytvrzení zůstane plastické. Co byste doporučili, resp. co se dnes dává? Klasický sanitární tmel?

Ideální by bylo, aby to po aplikování nemuselo dlouho schnout, těžko docílím toho, aby partaje nade mnou vůbec nepouštěly vodu např. 24 hodin.

Díky za nápady. Přikládám obrázek.

[img=http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/672eaf176afde26c15857ab297b103df.jpg]http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/672eaf176 afde26c15857ab297b103df.jpg[/img]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Radikálne riešenie býva často najlepšie.Ja byť tebou, tak by som tú misu vytiahol von, medzikus tak… poslední
Julo 20.05.2008 10:20
Julo

Radikálne riešenie býva často najlepšie.Ja byť tebou, tak by som tú misu vytiahol von, medzikus tak isto a hneď budeš múdrejší.Pokial nie je nič prasknuté tak by stačil sanitárny silikón.Búranie len ako poslednú možnosť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru