Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komu patří hl. uzávěr plynu v sopce na ulici u rodinného domku

Prosím poraďte, kde to našel – už to googlim půl dne, ale bez výsledku. Je to pro nás moc důležité a každý říká něco jiného. Můj selský rozum mi říká, patří plynárnám a nikoli nám), aby nás mohly uzavřít v případě, že by jsme byli neplatiči. Což nejsme. Každý ale říká něco jiného. Na 100 procent vím, že co je za ním, je naše. Snaží se na lidi útočit stále dokola stálými útoky úniku, aby to někdo nevydržel a nemovitost prodal. Už nám to chodí stále dokola každý ¾ roku. Stálo nás to mnoho peněz a bylo na tom 6 firem – odborníků (nikoli fušerů) na které jsem dozíral. V tuto chvíli už to je od uzávěru k plynoměru doslova zlaté (včetně nového regulátoru) a není už naprosto co opravovat.
Moc děkuji, za každou radu, kde se dozvím vlastníka uzávěru. Před ním už nic není a musela by se zavřít celá ulice. Také chci kontaktovat Černé ovce, protože jako jediná z naprosto všech firem mě to odmítá ukázat. Klíče os sopek jsou na visací zámky, které mám pouze já doma, takže přesné místo úniku skze zavřená dvířka nemohou určit.
Moc předem děkuji za pomoc.
Michal

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny