Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat k pantu - jak plně sklopit sklopná okna

Odjištění není vůbec snadné. Že mi pořád nikdo nevěří. Mám totálně dodřené a otlačené prsty a klouby na prstech. Odjištění se mi sice povedlo, ale budu mít pohmožděniny ještě týden.

Když říkám, že to snadné není, tak to snadné není. Sám pán od oken a sítí/žaluzií, to rovnou vzdal a řekl, že to nejde. Což je zase dle mě velmi snadný přístup, než to zkusit a mordovat si prsty jako já, ale budiž.
Já to nakonec zvládl, ale chce to opravdu velmi pevné nervy, nejlépe i lék proti bolesti, kterou zažívám, když mi prsty dřou mezi zdí/kachlí a oknem a zároveň musím už tak v úzké mezeře dokázat několik operací zároveň - tedy aby:
Při vysazování - jsem jedním prstem držel odjištění závěsu, a dalšími prsty se snažil nějak záhadným způsobem z boku zatalčit a závěs vyhodit z hříbku (hřebíku) do strany ven. U zajištění zpět zase, aby závěs nespadl dolů, nebo naopak se neopřel až o rám okna dozadu, pak bych vše musel dělat znovu - během toho jedním prstem odjistit pojistku na závěsu, dalšími dvěma prsty se snažit závěs chytit a pomalu ho vytahovat nahoru k hříbku (hřebíku), kam se pak zpět nasadí.

Já miluji praktické a šikovné lidi, co rádi poradí, ale zase ne rýpaly, kteří říkají, jak extrémně snadné to je a přitom vím, že je to velmi nesnadné.
Pane Lubomíre, pokud mi opravdu dokážete a ukážete osobně, jak snadné to je, klidně Vám za tu cestu i zaplatím. Buďto máte extrémně tenké prsty a nebo k tomu používate nějaké dobré pomůcky.

Jakože dostat prsty do mezery úzké 1,6 cm, a to ještě provádět operace, je opravdu velmi nesnadné a div mi neupadly ještě prsty z pohmoždění :D :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny