Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat k pantu - jak plně sklopit sklopná okna

Pane Vla, tentokrát jste se celkem netrefil. Jsem celkem šikovný a všestranný, a to na teoreticky na vše. Doma mě tím "bohužel" využívají a většinu věcí vyřeším, opravím, udělám, navrhnu apod. Jsem celkem šikovný kutil, ale ano, nemohu umět všechno, to bych ani nechtěl. Nejsem elektrikář, ale elektrické zásuvky, spoje, jističe, a vysavače opravit dovedu, ale do pojistek a silnoproudu se fakt nepouštím. Stejně tak, pokud vyčerpám své nápady, možnosti a opravdu si nevím rady, obracím se na někoho dalšího.
Myslím si, že rozhodně vím, jak okno funguje, jak se sundává apod. Jak je vidět, i sebešikovnější kutil by se dostal do té samé situace, jako já - kdy zkrátka neví, jak se běžně dostat k závěsu a odjistit ho. Kdyby to bylo jednoduché, jako v kuchyni, kde jsou stejná okna, ale dále od zdi, už dávno bych to měl a neobracel se na poradny.

Takže ano, nejsem genius a neumím vše, ani bych to nechtěl, protože to možné ani není umět všechno ;). Ale z rodiny jsem nešikovnější, technicky zdatný, praktický s dobrými nápady a řešením, dovedu opravit většinu věcí. Ale tohle opravdu nesvedu a pokud to mohu zvládnout, potřebuji na to právě nějakou radu a pomoc. Dle závěrů oněch, co poradili a zapojili se do rady, stejně moc řešení na praktické sklopení není.

Kontaktoval jsem kování ROTO, měli by se mi ozvat. Rovněž přijde pán na sítě, tak se zeptám přímo i jeho. Pokud ani jeden z nich nebude vědět, až tak "nešikovný" jsem nebyl :). Doufám však, že nějaké, přeci jen sebeblbší, ale stále nejlepší řešení, bude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny