Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat k pantu - jak plně sklopit sklopná okna

Přesně tuto otázku si pokládáme, když to tam někdo dokázal nasadit, jak to sklopit zpět? Už mě napadlo opravdu okno i vytáhnout z oněch hlavních pantů, ovšem netuším, zda by mi to nějak pomohlo, neboť závěsy by byly stále pevně připevněny k rámu okna a vzhledem k jeho značné váze si nedovedu představit ono "občasné" mytí tímto způsobem.
Kdyby pan majitel věděl, že tohle řeším na poradně a přečetl by si to, velice rád bych znal jeho osobní názor a vyjádření, jiné než, že to umyje firma jednou za čas. Já obecně neuznávám nepraktické věci, jako je tahle. Život si máme přesně usnadnit a když už se něco dělá, tak to udělám logicky a prakticky.

Je mi blbé se zase majitele na tohle vůbec ptát, protože si bude asi říkat, co za blbosti řeším, když to může umýt nějaká firma. Ale mě to zkrátka nedá už z praktického hlediska, kdy bych si okno chtěl umýt sám, hezky a kvalitně a určitě častěji než jednou za půl roku, kdy je již hodně špinavé.

Tímto mým monologem jsem si spíše ulevil a svěřil se s pocitem, že by tohle měl jednoho dne slyšet i pán majitel, aniž by se urazil a nalezl řešení. :-|

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny