Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat k pantu - jak plně sklopit sklopná okna

Bohužel majitel mi nejspíše odpoví tím, že jednou za půl roku sem přijede nějaká čistící firma a okna umyje. Jenže umývat okna jednou za půl roku je vzhledem k poletujícímu pylu, prachu a hmyzu, který zanechává trus, příliš dlouhá doba.
Nevím, zda by majitel pochopil má rčení, ale moc prakticky to vymyšlené není, stejně jako mnoho dalších záležitostí. Takže si myslím, že by řekl, že to umyje jednou za čas nějaká firma, případně ať neřeším hlouposti, ale pro mě je PRAKTIČNOST A FUNKČNOST zásadní a klíčová věc u všeho, co má nějak fungovat a dávat smysl. Nemyslím si, že je příliš praktické obecně udělat okna tak, aby to musela umývat nějaká firma nebo aby se tam člověk běžně nedostal.
Určitě platí to, že kdo např. doma vůbec nevaří, nemůže pochopit člověka, co běžně vaří a používá hodně kuchyňských zařízení a řeší tak praktické věci (jako počet elektrických zásuvek v kuchyni apod), co jsem pochopil, tak majitel doma asi moc nevaří a proto neřeší, jestli umí myčka a trouba to či ono, stejně tak asi neřeší, jestli se dají okna vůbec umýt či nikoliv, takže spíše se rovnou obrátím na onoho výrobce. Každý má čas a "zápal" pro něco jiného, ale rozhodně by měly být jakékoliv věci vyřešeny prakticky a funkčně/logicky, což tady není.

Ovšem značku (logo) jsem nikde nenalezl, jen na onom kokovém závěsu, jestli to bude i výrobce samotných celých oken? To netuším :( ROCO, ROBO? Ani jedno neexistuje nebo nedělá okna jako taková. Tak nevím, jaký je výrobce ;)

[98588-vyrobce-jpeg]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny