Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hřací dečky

ahoj všem, nevíte jak fungují nové elektrické dečky? Mám jednu, která nic nedělá. Nehřeje ani nesvítí kontrolka. Zjistil jsem, že v přepínači je nějaká elektronika. Šlo by ten nový přepínač s elektronikou vyhodit, a dát tam ten klasický, tenhle?
https://kobra.odkarla.cz/t2/1080x1080/d9/1b/elektricka-poduska-palava-inghall-th-62/elektricka-poduska-palava-inghall-th-62_1.jpg/~/elektricka-poduska-palava-inghall-th-62

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli je v záruce, reklamovat. Není-li, zahodit. Hřací dečka se velmi snadno změní v popravčí dečku…
Rce 06.04.2024 23:51
Rce
Ne, ta moje dečka je celkem nová, ta má právě přepínač který obsahuje elektroniku. Na té fotce je kl…
Tomáš08 07.04.2024 09:51
Tomáš08
Když je nová, tak ji reklamuj. poslední
Paron 09.04.2024 08:20
Paron

Jestli je v záruce, reklamovat. Není-li, zahodit. Hřací dečka se velmi snadno změní v popravčí dečku. Vřele nedoporučuji amatérské opravy.

//Edit: Podle fotky, kterou jsem si dodatečně prohlédl to vypadá na nějakou historickou. Dokonce vidlice nemá ochranný vodič, tak to je opravdu na zabití. Vyhodit a hodně daleko, za doprovodu sprostých nadávek.

Ne, ta moje dečka je celkem nová, ta má právě přepínač který obsahuje elektroniku. Na té fotce je klasický vypínač od starších deček, který neobsahuje elektroniku, který se používal u všech starších deček. Takové mám doma taky náhradní, tak bych potřeboval vědět jestli by se dal použít místo toho nového s elektronikou.
A žádné hřací dečky nemají vidlici s ochranným vodičem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru