Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spojení prodlužek?

Dobrý den mám dotaz jestli se dá spojit více prodlužek potřebuji kabel na 250 m a jsem úplný lajk a tak se ptám jestli by jse dalo vymyslet něco aby to bylo v pořádku. Buďto spojit prodlužovací kabely anebo něco jiného?. Děkuji vám předem za odpovědi. M

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejsem elektrikář, ale 250 metrů, to už je dost. Hlavně kvůli velké ztrátě. To by asi chtělo tři fáz…
Radek li5 20.11.2023 06:16
Radek li5
A o centrálu se musí někdo starat
Max123l 20.11.2023 22:32
Max123l
Dobrý den,nejlepší řešení je elektrocentrála.Vlastním dvě ty malé 750w,čas od času je jedna potřeba… poslední
Lubomír 21.11.2023 14:29
Lubomír

Dobrý den,nejlepší řešení je elektrocentrála.Vlastním dvě ty malé 750w,čas od času je jedna potřeba při výpadku proudu,bouřka,předělávka.Jsem chovatel, mám líhně a v nich vajíčka,to je při výpadku problém.Když to vypadne,nastartuji a nechám běžet, žádný velký randál a to mám dvoutakty,klidně si brumlá celý den na terase pod střechou,nic moc nesežere.Ono i to chlazení neběží stále a centrála si řídí otáčky podle odběru a na tom se odvíjí spotřeba.S hlídáním to neřešte,když chcípne,budete mít chvilku tmu,nalijete benzin a jede nanovo.Kdybyste vymysleli světla s menším odběrem,tak postačí i tato malá.Čas od času ji proženu někde kde není proud na uhlovou brusku,nebo vrtačku 800 w a ani nejede na plné otáčky a stíhá.
Jinak nevím kolik vás bude a jak dlouhá akce,my jsme to dělali tak,že jsme sud dali předem k někomu do chlaďáku a pivo ani kvůli žíznivcům nestihlo zteplat.Případně sud strčit do velkého odpadkového pytle a obsypat drceným polystyrenem.Zrovna tak uskladnit takto obsypaný záložní sud někam do stínu.
Když si vzpomenu na akce mládí,jezdili jsme pro pivo do hospody s velkým kbelíkem a taky nestačilo pivo zteplat.Žádná elektřina a svícení,jen oheň a kytary.Pár akcí v přírodě nam narušili příslušníci VB ,jo krásné vzpomínky na mladá léta.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru