Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce bytové jednotky - umakart

Buchtami myslíte prosím co? :D

Já bych to raději také nejraději zboural, bohužel jak píši je mi toho líto a nikdo nečekal, že se to vše tak rychle semele, ta koupelna se nechávala udělat zhruba tři roky zpátky a bohužel se zvolil tento způsob, jelikož prarodiče nechtěli z bytu odejít, tudíž se to rekonstruovalo při jejich přítomnosti, takže nebylo ani moc možností, zároveň chtěli aby to nebylo moc nákladné a samozřejmě rychlé.
No rok poté umřel jeden z prarodičů a další rok poté druhý.

No a zbyla koupelna která uvnitř vypadá hezky nějaká koruna do toho také samozřejmě zahučela a my to chceme mít s přítelkyní přechodově, jelikož máme pozemek takže zde plánujeme třeba tak pět let pobýt a poté to pronajímat.

Včera jsem se tam byl podívat a vše si změřit, před ten umakart stejně nebude možné udělat konstrukci z profilů jelikož se tam nevejde ten profil, tudíž nejspíše ten sádrokarton prostě nalepím nějakou tou speciální pěnou a bude hotovo a použiji ten nátěr, který doporučujete abych se s tím nemusel patlat.
Dveře asi také řešit nebudu ani nějakou obložku jelikož jsem je měřil a ty původní umakartové dveře mají výšku nějakých 197,5 a šířku 62, tak zkusím pak dojít až to bude hotové do nějakého obchodu, kde prodávají interierové dveře a uvidíme co vymyslí, ale myslím, že by se tam třeba něco běžného mohlo vejít, při nejhorším se prostě udělají na zakázku.

Upřímě už to chci mít z krku, protože jsem tam měl řemeslníky, kteří dělali sádrokarton a novou el. byl jsem dohodnutý, že dodělají i tohle, ale jak začlo být hezky, tak vzali kramle na stavby a ignor. :D

PS: pěnou myslím ne klasickou montážní pěnu, ale nějakou tu speciální na lepení sádroše od Tytanu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny