Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi pohybové čidlo Hama

Tak jsem zkusil otevřít aplikaci Hama a prošel kolem čidla a když přišla notifikace (pouze s otevřenou aplikací- tak, jak jsem psal) a rychle aktualizoval seznam připojených zařízení v nastavení routeru- čidlo tam normálně naběhlo na nějakou dobu, pak zas zmizelo. To samé s detektory Nest- v aplikaci Nest jsem zkusil test čidel (tím testem se spustí poplach- alarm) a při testu opět obě čidla Nest naběhly, po nějaké době zas zmizely. Návody mám, ale nic o tom se tam nedozvím, u Hamy je popis párování a u Nestů je, že aplikace instalací provede. Akorát mě napadá- nemůže to být tím, že jsem nevytvořil účet? Jak u Nest, tak Hamy- jakože registrace.. (nevím asi přes email registrace, nedělal jsem to..) Ale kdyby to vyžadovalo, nefungovalo by to bez toho, ne? Nevim..

Vše je bateriové.. A baterky by měly být dobré- u Hamy původní 2xCR123- aplikace ukazuje 85% kapacity. A Nest mají lithiové Energizery AA (a slabé baterie by detektory signalizovaly..)

Tak ta Hama naběhne (v připojených zařízeních routeru) i bez otevřené aplikace na mobilu při pohybu před čidlem.. ale ta notifikace na mobil nedorazí, když je zhasnutý displej..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny