Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záchod combi - Nepochopitelný problém se splachováním

Dobrý den
Prosím vás, dobří lidé poraďte, co je špatně….žádný instalatér mi nedal srozumitelnou odpověď.
Za poslední peníze nám firma namontovala nový záchod Combi – tedy s nádobkou spojenou s mísou. Stále zkouším jak šetřit vodou a zkouším mačkat jednou malý půlměsíček a pak zase veliké kolečko. Nevidím v množství spláchnuté vody žádný rozdíl. Zrovna tak to zkouším u své karamádky, která má záchod o mnoho dražší. Stejný výsledek.
Jenže – světe div se!!! Teď jsem to zkusil při odchodu od prvního doktora (kterých mám spousty) a byl v tom nebetyčný rozdíl, který by pochopil a viděl i dement s IQ 80. Počkal jsem si, než se voda doplní a zkusil druhý způsob. To samé dvakrát, ale pak už mi jel autobus domů a nepamatuji si co jsem mačkal pro málo vody a co pro hodně vody.
Já to sice budu zkoušet i u dalších doktorů, ale tím nepřijdu na kloub věci.
Jsem technik (sice ve slaboproudu), 30 let jsem se živil nejen hlavou, ale i rukama.
Prosím poraďte!!!!
Předem moc a moc děkuji, za jakou koli odpověˇ.
Michal

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moja skúsenosť s dvojtlačítkovými splachovačmi je taká, že nefungoval poriadne ani jeden čo som kedy…
poihu 26.06.2023 23:42
poihu
moc děkuji.M poslední
medvidek181 27.06.2023 10:33
medvidek181

Moja skúsenosť s dvojtlačítkovými splachovačmi je taká, že nefungoval poriadne ani jeden čo som kedy mal, stále s tým bol nejaký problém. Nakoniec som kúpil splachovač alcaplast so stop tlačítkom a ten konečne funguje ako má. Ovláda sa to tak, že v prípade že chcem skrátiť dávku splachovania a prerušiť splachovanie stačí stlačiť tlačítko počas splachovania ešte raz. Jednoduché a funkčné. U tých dvojtlačítkových ma sralo aj to, že malé tlačítko bolo také malé že sa nedalo ani samostatne stlačiť, takže nakoniec sa to vždy skončilo aj tak velkou dávkou vody.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru