Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lepení - pneu

Zdravím,
děcka mají 4kolku na baterky. Vzorek na pneu je ještě jakž takž ok, ale vzduch uniká na několika místech kolem nápisů na bocích. Postupně to přibývá. Není to píchlé, ale prasklé. Nové pneu stojí 750kč/ks. Kdysi jsem na ytubu viděl video, kde borec propíchal pneu šroubovákem na X místech, cosi do děr vstříkl a ta hmota utěsnila díry tak, že to vydrželo i tlak, který by byl adekvátní zatížení auta. Bohužel, nemohu takové video už najít a zjistit tak přípravek.

Mohu se vás zeptat, jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakým takovým lepidlem?

Do ventilku bych to nestříkal, ale přímo do těch děr.

Na předchozí díry(praskliny) jsem použil knoty. Drží dobře, ale už tam jsou další praskliny a chci si usnadnit práci.

děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem to raději vyměnil za nové pláště. Ty gumy, jak jsem psal za těch 750, to bylo v jednom obch… poslední
patyk 01.06.2023 06:22
patyk

Tak jsem to raději vyměnil za nové pláště. Ty gumy, jak jsem psal za těch 750, to bylo v jednom obchodě a myslím si, že jsou dle obrázku tytéž, co jiní prodávají za 450. Tak jsem koupil 4, nechal jsem je vyměnit v pneuservisu(zkusil jsem je vyměnit sám, ale nešlo mi to). Na zdejší radu jsem do ebchodu napsal, ať ty pláště neposílají složené, že je s tím pak problém je nafoukat. Pláště přišly nesložené-byly ve velké krabici.

Když jsem se podíval na ty pláště více pozorně, tak všechny mají nějaké prasklinky. Na předních kolech přes některé vzduch unikal. Množství lepidla, které bych musel do kol nalít by bylo za cenu jednoho pláště. A stejně by to bylo na tuto sezonu jen, protože ty pláště se neskutečně rychle sjíždějí. Vzorek, co tam ještě zbývá, by byl letos pryč.

tak dík za podněty

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru