Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč mi nebouchají kapslíky

Pokud zápalku navléknete/nasadíte přímo na tu tyčku ve svěráku a pořádně do toho kladivem praštíte (při dodržení rovnoběžnosti ploch a kolmosti úderu), tak by to mělo "pšouknout" - pokud ne, tak je slož v háji. (Nebo jste se ostýchal udeřit dost silně.)
Nechat ty zápalky na ústředním topení (které díky vodě nemůže přesáhnout 100 C) by si asi risknul, ale s nějakýma bezpečnostníma opatřeníma (Nedával bych je na to topení přímo, ale řekněme na talíř a ten bych přikryl druhým zhora a odtáhnul odtamtuď záclony a nenechal na to svítit polední slunce. A určitě byl celou dobu na doslech (ideálně dohled, ale ne hned vedle), kdyby se snad přece jen něco zvrtlo, tak aby to neproběhno bez povšimnutí. A k přesušeným zápalkám se choval uctivě minimálně do otestování. )

Teprve když to půjde kladivem, tak má cenu to zkoušet i na těch revolverech. (A takhle se mi zdá, že už nškteré ty pistony jsou na konci úplně opotřebované dokulata a zasloužily by zbrousit do rovna, ale vidím jich jen pár a ještě je nevidím dobře. A pokud to i tak bude odpalovat, tak je brousit netřeba. )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny