Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sporák se sklokeramickou deskou s topnou spirálou nebo s indukční deskou – porovnání spotřeby.

(pardon že tohle vlákno zasírám, ale opravdu mě překvapilo že nikdo ani slůvkem nenaznačil, že ...možná...snad...)

Ono to bude hlavně tím, že se ptáš na technicky zaměřeném serveru, kde lidi jsou spokojeni s tím, že najdou správnou odpověď a nevyžadují, aby se k ní přidalo ještě trochu nesmyslů a lží pro větší inkluzivitu a diverzitu.

Na otázku, co je v digitálkách ti pak odpoví, že "baterka, procesor, display a trochu další elektroniky" a necítí potřebu dodávat, že "...možná...snad... je místo toho je uvnitř Aštan Šedar a 7 ještírků a celá Velká Vesmírná Flotila", protože prostě ví, že to je kravina.

Maximálně se tu pak pohádají o definici toho, co přesně je procesor a který konkrétní typ mikrokontroleru je uvnitř a jestli se pod "další elektroniku" zahrnuje i krystal, nebo má být uveden zvlášť a jestli ho obsahují každé digitálky, nebo ty lacinější tam mají nějaký rezonátor, případně cosi integrovaného v tom integráči ...

Ale Aštana Šedara do techniky motat prostě nebudou, ani kdyby jemně převibroval zpátky do 5. dimenze skrz všechny čakry po cestě :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny