Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tv Philips 43pfs5803 nejdou tv stanice anténa pripojena

Ahoj snažím se tv zapnout ale bez reakce, ale přes multimediální centrum lze bez problému zapnout a přehrát filmy. Anténa je zapojena a HDMI kabel zapojen do multimediálního centra. Na tv nesvítí ve vypnutém stavu červená dioda.

Stisknu tlačítko tv na dálkovém ovladači a bez reakce.v dálkovém ovladači jsem dal dvě AAA baterie Varta longlife a nepomohlo.

Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skusit cez telefon pozriet ci vysiela nie len zap-vyp, ale musi vysielat akekolkvek tlacitko. Ak ost…
truhlik 24.01.2023 13:02
truhlik
Rozebral jsem DO a nic tam nebylo ani smítko prachu. nový
jezekhifi 24.01.2023 18:17
jezekhifi
Nakonec zakoupen nový DO a vše funguje jak má. poslední
p3v4x 26.01.2023 16:51
p3v4x

Skusit cez telefon pozriet ci vysiela nie len zap-vyp, ale musi vysielat akekolkvek tlacitko.
Ak ostatne vysielaju, tak pozriet zap-vyp, moze byt nie smietka, ale mastne, nefunkcna ploska na tlacitku - provizorne opravit makkou tuhou, skusit spojit provizorne spoje na plosaku inac, ci zapne.
Ak nefunguje DO vobec, skontrolovat baterie, ani nie tak napetie baterie, ale ci maju kontakt, (resp. odmerat na vystupnych kontaktoch DO - 3V), mal som baterie ktore boli asi tak nejak mimo normu, a capicka nedociahla na kontakty, resp, sirsi okraj tomu zabranil, na druhom sa zasekla ta pruzinka druhym zavitom v tom zacvakavacom ramceku - jasne ze potom nedociahla na bateriu . . . malokedy sa stane, ze odide DO.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru