Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pripojeni susicky k odpadu

Ahoj, vcera jsme si poradili novou susicku BEKO DPY 8506 GXB1. Chteli jsme ji pripojit k odpadu stejne jako hned vedle stojici pracku. Poridil jsem tedy takovouto rozdvojku, abych mohl k odpadu pripojit pracku i susicku: xavax-pripojka-sifonu-s-kondenzacni-pripojkou

Hned pri prvnim spusteni ale susicka hlasila chybu zastavenim programu a blikanim nadobky s vodou. Chybu jsme ignorovali a pokracovali v suseni. Program dobehl bez problemu. Pote jsme ale v pracce vypraĺi jeden cyklus, prendali pradlo do susicky a ta nechtela fungovat vubec, chyba se stale opakovala. Kdyz jsem hadici pripojenou k odpadu odpojil, vyteklo z ni pomerne dost vody, pak uz program normalne bezel az do konce. Kdyz nad tim ted premyslim, neni pouziti te rozdvojky, kterou jsem poslal vyse, nesmysl? Skrze ni se prece pri prani v pracce dostava voda do susicky? Muze to byt tim problemem? Jake zapojeni byste doporucili Vy? Dekuji za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já si připravil v koupelně zvlášť sifonek na sušičku. Když ji technik montoval, říkal, že servisáci…
Jan Fiala 20.12.2022 11:15
Jan Fiala
Já tedy osobně sušičku nemám a nepoužíváme, ale u syna jsem jí nedávno právě vyměňoval to poškozené…
George63 20.12.2022 17:33
George63
Trosku mimo povodny dotaz, ale tiez mi susicka hlasila plna nadrzka, aj ked horna bola prazdna . . .… poslední
truhlik 20.12.2022 20:52
truhlik

Já si připravil v koupelně zvlášť sifonek na sušičku. Když ji technik montoval, říkal, že servisáci nedoporučují připojení, protože ten odvod ze sušičky je tenký (je to asi 1cm krk) a hodně často se ucpává. Tak jsem to nakonec nechal odpojené a vylévám ručně z nádržky.

Já tedy osobně sušičku nemám a nepoužíváme, ale u syna jsem jí nedávno právě vyměňoval to poškozené čerpadélko ve sběrné nádobce. A u něj máme proveden odvod do odpadu tak jak jsem popsal skrtovi (i společně s pračkou) a zatím si nikdy nestěžoval, že by se mu ucpávala. A měl jsem ji i vytaženou a byla úplně čistá. Přitom sušička, v častém provozu, už přez dva roky. ;-)
Ještě doplňuji. Pokud se ta hadička ucpe, tak by měl ten plovák sušičku zablokovat (symbol "Voda") a vyčistění hadičky není poměrně nijak složité. Pouze záleží na tom, kde a jak je sušička usazená a zda jde snadno odsunout, aby si se dostal ze zadní strany k té nádobce.

Trosku mimo povodny dotaz, ale tiez mi susicka hlasila plna nadrzka, aj ked horna bola prazdna . . . O zadnej som nevedel, az rozobranim som zistil ze je tam, plna, lebo cerpadielko bolo zanesene bordelom, po vycisteni znovu maka o dusu . . . bordel aj v nadrzke.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru