Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Baterie pro fotovoltaickou elektrarnu

No, OP zminuje 2kWh, coz je jeste timhle zpusobem realizovatelne. Ja mam vetsi vyteznost, rekl bych pres padesat procent, ale musim se mrknou na to, kolik clanku jsem vyhodil (mam je porad jeste v pytli pod stolem v praci). Nejlepsi clanky maji kolem 2500, vetsinou se pohybuju mezi 1600-2100.
Sanyo cervene vetsinou za moc nestoji a prehrivaji se, ale mam i dobre, je to tak pul napul. Ruzovych moc nemam, takze nemuzu srovnavat.

Na testovani mam ve skutecnosti tri LiitoKaly a zvladnu s prednabijenim dva cykly denne. Navic clanky bodovane po dvou vetsinou nechavam po dvou, nerozebiram je. Co si vzpominam, mel jsem prubezne v nejake fazi testovani asi tricet clanku soucasne (refresh - nabijeni - testovani - druhe nabijeni), takze to netrvalo tak dlouho. 2kWh bych za zimu urcite poskladal.
Ale je fakt, ze pokud nemas zdroj levnych baterii, tak bych 8kWh asi takhle neposkladal.

Momentalne mam tri takhle poskladane baterie, dve mensi (odhadem tak 600Wh) a jednu vetsi (pres 1kWh). Z tech mensich je jedna starsi, proslo pres ni asi ctvrt MWh (podle solarni nabijecky) a pres zimu ji rozeberu, protoze mam pocit, ze uz slabne. Ale ma narok, byla skladana z vicemene odpadnich clanku jako experiment. Ty dalsi dve jsou nove (nejvetsi jsem poskladal predevcirem) a do provozu pujdou na jare.

Pres zimu taky konecne postavim diyBMS a dalsi baterii, zkusim se dostat nekam ke dvema kWh :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny