Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátové spínání oběhového čerpadla od tepelného čidla v bojleru.

Obě zařízení v odkazech rovněž používám pro různé aplikace a mám je ve svých NZ. Jenom jsem trochu přesně nepochopil jak, ve vysílači DO, místo tlačítka, to ovládáš tím magnetickým spínačem. Ten magnetický spínač, to myslíš ten kontakt ve skle, spínaný vnějším magnetem, který jsi zapojil (překlenul jím) kontakt tlačítka toho vysílače DO? Takže totéž bych já měl udělat kontaktem termostatu? Pochopil jsem to správně?
Na "Poradte.cz", kde jsem rovněž umístil tento dotaz, mi jeden rádce radil rovněž něco podobného, ale s tím, že ten signál z vysílače DO, pro přijímač, iniciuje přivedením napájecího napětí pro vysílač DO (předpokládám asi, že to tlačítko DO je aretováno stále v zapnuté poloze). To by bylo možná i výhodnější (pokud by to takto fungovalo), že bych v tom vysílači DO pouze zaaretoval to tlačítko a nemusel mít baterku a pouze externím zdrojem DC napětí 6V (u těchto DO v odkaze to je těch 6V DC- dvě baterky CR 2016 do série) bych, při sepnutí napájecího napětí toho vysílače DO, kontaktem termostatu, sepnul, po dobu napájení vysílače, výstupní relé přijímače a tím spustil to oběhové čerpadlo. Co Ty na to, myslíš že by to takto mohlo rovněž fungovat? Já se jej na to ptal, zda jsem to pochopil správně, ale zatím mi neodpověděl. Zatím dík. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny