Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Máte někdo zkušenost s výrobcem zimních zahrad Esmero

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s výrobcem zimních zahrad Esmero. Je to slovenská firma, která má pobočky na Moravě (Hodoním, Brno) a v Praze. Udělali mi docela pěkný rozpočet na zimní zahradu, asi nejlepší ze všech nabídek, ale nikde na ně nemohu najít jedinou recenzi. Vzhledem k tomu, že při úhradě zálohy 100% je sleva 10%, rád bych o nich něco věděl.

Admin edtit: Kto je tu 1x moze hned skocit na tento clanok, aby bol v obraze.
https://kutilska.poradna.net/articles/3208433-kauza-esmero-zimne-zahrady-poskodzuje-vlakno-na-poradni-firmu-esmero (fleg)

Řešení:

Abychom dali šanci lidem, kteří by chtěli zahradu dokončit a protože jsme byli jsme osočení paní Blankou Hrabětovou, že jsme způsobili likvidaci firmy Esmero, tak vám na ni níže dávám kontakt.

Paní Blanka, jako jeden z mála spokojených zákazníků v mailové komunikaci psala, že za těch 8 měsíců, co firmu uháněla, aby jí zahradu dokončili má kontakty na vedení firmy a že má know-how, jak se dobrat k dokončení zimní zahrady.
V případě, že nechcete řešit problém s fy Esmero soudní cestou a chcete se pokusit o dokončení, obracejte se prosím přímo na pí Blanku Hrabětovou, e-mail: bhrabetova(at)gmail.com, případně jí pošlete zprávu přes poštu zde v poradně a nechejte na sebe kontakt.

Naopak nám zase můžete dát zpětnou vazbu, jestli byla pravda to, co nám pí Hrabětová v mailech psala a zda vám pomohla.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V ČR se můžeme přihlašovat do insolvenčního řízení. V ČR je možné se přihlásit od začátku insolvenčn… poslední
Vlastaha 28.03.2024 17:10
Vlastaha

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru