Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozvod elektřiny v bytě

Plánek jsem předělal.
Počítal bych s rozdělením vedení na 3 samostatné okruhy. Ikdyž je otázka, jestli okruh 1 a 2 nespojit do jednoho. Všechno bych chtěl dvojzásuvky a bylo by jich přesně 10.
Co se týká okruhu 3, tak koupelnu, WC a kychyň si nechám udělat od firmy komplet, teda i s elektrikou.
Naznačil jsem, kde budou jaké spotřebiče. Kde neni nic napsané, tak tam budou nevýznamné odběry nebo tam nebude nic, ale lepší udělat teď všechno než si jednou vzpomenout, že ještě něco potřebuju.

S tím chráničem, tak koupelna mě nezajímá, to bude dělat firma a předpokládám, že to udělá přesně podle předpisů. Co se týká těch zásuvek na okruhu 1 a 2, tam zatím nevím. Dost pravděpodobně bych si to udělal sám a počítal jsem, že povedu černý a žlutozelený vodič stejně jako to bylo tažené původně v hliníku. Takže dotaz mám, jestli se musí vést i modrý vodič, pokud by tu někdo věděl?

Edit: Jsem zjistil, že to v tom domě je tak, že na chodbě ve stoupačce je optika od T-Mobile a tam co je naznačenej Vodafone, končí ve zdi kabel od nich, takže jsem si říkal, že by bylo dobré to takto protáhnout a až pak bych se kdykoli mohl rozhodnout, koho použiju jako poskytovatele internetu. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny