Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Síla utahování šroubů

Pokud to byl velorex nebo trabant, tak by se tomu dalo i věřit přinejmenším to nezní jako nemožné, možná jen trochu přehnané.

Já zažil naopak povolování, tehdy jsme se na klíč postavili všichni tři (řidič a dva závozníci), klíč se zkroutil ale šroub držel. Byl to náklaďák, takže jsme ho nezvedli. (Abych pravdu řekl, překvapilo mě, že řidič měl s sebou hever a klíč na kola, zvlášť když jsme několik dnů předtím museli řešit, že nemá vlečné lano, ono to totiž nebylo jeho auto, ale nějaká náhrada; prý to ráno ještě popadnul z našeho auta (v opravě), no jaké štěstí.) Následovala cesta na poštu (bylo to v době ranně mobilní, a ze služebního mobilu jsme se nedovolali; veřejné hovorny jsou už asi taky minulostí) a telefonát na podnik. Do půl hodiny přijela výjezdovka z dílny, a prý dyť to jde úplně samo - měli klíč nastavený dvoumetrovou lešenářskou trubkou.
Nutno říct, že to byl jediný defekt za celou letní brigádu (a jenom to léto), i když jsou prý poměrně časté.
Jo to už je dávno, dneska ten podnik žádnou dílnu nemá (říká se tomu outsorcing), takže asi bysme museli dojít na vlak a auto nechat ať si tam s ním něco udělaji, na výsledek veřejné zakázky bychom tam nečekali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny