Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koho na rekunstrukci - firma, remeslnik jednotlive

Zdar,

jelikoz si kupuju byt, kterej je ve stavu k rekonstrukci, tak premyslim, jak to zrekonstruovat, abych to dokazal zaplatit a zaroven to bylo v nejaky realny dobe. Nejprve jsem uvazoval nad rekonstrukci bytu na klic, ale to bych nejspis financne nedal, tak ted spis uvazuju o tom, nechat si udelat komplet na klic koupelnu, WC a predsin a zbytek si dodelat sam.

Otazka je, zda-li i koupelna, WC, predsin komplet, teda likvidace ukamartu, vyzdeni, vykachlickovani, sprchac, umyvadlo, dlazba, elektrika sjednavat po jednotlivych remeslnicich nebo jit do firmy a potom do jake lokalni (Praha) nebo hodne velke namatkou jsem zatim prohlizel SIKO.
Ono se totiz jedna o to, ze jsem si prosel takovety kutilske obchodaky typu OBI, Bauhaus a stav zasob je zalostny. Kamosuv znamy, co stavi domy, rikal, ze treba obklady, dlazby staci, aby mel clovek nejakou predstavu a bud ceka pul roku nebo musi vzit uplne neco jineho, co zrovna privezou. Tak si rikam, o kolik drazsi muze byt firma typu SIKO a zaroven by takova velka firma mohla mit tech zasob treba vic?

Co si o tom myslite?

---
Ono pro me tohle bude nejtezsi prace, kterou bych nejradsi uplne vynechal a nechal si to udelat na klic. V pokoji, obejvaku a kuchyni, strhat tapety, lina, vystukovat, natrit, polozit nove lino, koupit v IKEA kuchynskou linku, to zvladnu bud uplne sam, maximalne si na neco vezmu remeslnika, takze proto uvazuju v byte hlavne o te koupelne, WC a predsini, ze by mi to nekdo udelal komplet.

Předmět Autor Datum
Od firmy to bude nejspis jako komplet drazsi, ale zas nebudes muset resit problemy typu "tohle nejde…
re4zon 29.04.2022 18:31
re4zon
Jasny dik. To SIKO nema na netu dobre reference. Koukal jsem na PANELREKO, nezna to nekdo? Jak pise… poslední
RedMaX 29.04.2022 19:31
RedMaX

Od firmy to bude nejspis jako komplet drazsi, ale zas nebudes muset resit problemy typu "tohle nejde, protoze to ten prede mnou udelal blbe". A jak to ve finale dopadne zalezi beztak na tom, jak si to umis ohlidat a jakou budes mit kliku na lemply.

Jasny dik. To SIKO nema na netu dobre reference. Koukal jsem na PANELREKO, nezna to nekdo?

Jak pises, zalezi na tech remeslnicich, co tam poslou. Pamatuju se kdysi davno, kdyz nechal delat koupelnu otec, ze vsechno dobry, ale zaver stal za to. Malir neumel natrit ramy dveri, byly na tom po nateru videt pruhy po stetci. :-D Nakonec, potom co otec odmitnul zaplatit, prisel majitel firmy, zbrousil to sam (=zbytecny bordel navic) a natrel to s mnohem lepsim vysledkem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru