Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koho na rekunstrukci - firma, remeslnik jednotlive

Zdar,

jelikoz si kupuju byt, kterej je ve stavu k rekonstrukci, tak premyslim, jak to zrekonstruovat, abych to dokazal zaplatit a zaroven to bylo v nejaky realny dobe. Nejprve jsem uvazoval nad rekonstrukci bytu na klic, ale to bych nejspis financne nedal, tak ted spis uvazuju o tom, nechat si udelat komplet na klic koupelnu, WC a predsin a zbytek si dodelat sam.

Otazka je, zda-li i koupelna, WC, predsin komplet, teda likvidace ukamartu, vyzdeni, vykachlickovani, sprchac, umyvadlo, dlazba, elektrika sjednavat po jednotlivych remeslnicich nebo jit do firmy a potom do jake lokalni (Praha) nebo hodne velke namatkou jsem zatim prohlizel SIKO.
Ono se totiz jedna o to, ze jsem si prosel takovety kutilske obchodaky typu OBI, Bauhaus a stav zasob je zalostny. Kamosuv znamy, co stavi domy, rikal, ze treba obklady, dlazby staci, aby mel clovek nejakou predstavu a bud ceka pul roku nebo musi vzit uplne neco jineho, co zrovna privezou. Tak si rikam, o kolik drazsi muze byt firma typu SIKO a zaroven by takova velka firma mohla mit tech zasob treba vic?

Co si o tom myslite?

---
Ono pro me tohle bude nejtezsi prace, kterou bych nejradsi uplne vynechal a nechal si to udelat na klic. V pokoji, obejvaku a kuchyni, strhat tapety, lina, vystukovat, natrit, polozit nove lino, koupit v IKEA kuchynskou linku, to zvladnu bud uplne sam, maximalne si na neco vezmu remeslnika, takze proto uvazuju v byte hlavne o te koupelne, WC a predsini, ze by mi to nekdo udelal komplet.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny