Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alternativa baterie pro robotický vysavač.

Tak rok a půl a dvakrát týdně vysávání ho buď vyšťavilo nebo odešlo něco. Na stanici svítí, ale jakmile sleze tak ani půl vteřiny a je po něm. Než to reklamuji jen mě zajimá zda na tyhle baterky je lepší alternativa ? Nevyznám se v těchto věcech, ale koupit něco a pak to tam strčit do konektoru bych snad zvládnul :-D
Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na baterie se u většiny výrobků dvouletá záruka nevztahuje (bývá max. rok nebo půl). Pokud chcete ko…
leo 02.04.2022 09:27
leo
Tyhle městské legendy lidi jen matou... Rozum do hrsti... koupil to jako celek. Takže vzhledem k zá…
ST 02.04.2022 13:57
ST
Tak to honem běžím reklamovat propisovačku, taky je s vypsanou náplní nefunkční :-) Tiskárnu už jsem… poslední
czcharlie 05.04.2022 09:47
czcharlie

Na baterie se u většiny výrobků dvouletá záruka nevztahuje (bývá max. rok nebo půl). Pokud chcete koupit náhradní baterii, opište si údaje ze staré a zadejte do vyhledávače, nebo zkuste doporučený servis vašeho typu vysavače, nebo přímo některou firmu, která dodává náhradní aku (Avacom apod.). Pokud to nebudete kupovat v Číně, ale v ČR, není třeba se bát zfalšovaných údajů o kapacitě a rozhodující je rozměr a připojení, aby se do vysavače baterie vešla. Kapacita (mAh) může být i o něco větší pokud bude stejný vnější rozměr.

Tyhle městské legendy lidi jen matou...

Rozum do hrsti... koupil to jako celek. Takže vzhledem k záruce 24 měs. má problém prodejce/dovozce/výrobce. Záruka se vztahuje na celý výrobek a nelze se vymanit z odpovědnosti na baterii. Víte proč? Protože výrobek není v záruce bez baterie funkční.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru