Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce bytu

Ahoj,
koupil jsem byt 3+1 s již provedenou rekonstrukcí
iTr5TIw
který doteď vyhovoval pro bydlení 2 dospělých bytostí.

Zadařilo se a nyní s námi bydlí ještě 2 malí caparti (nyní 7 měsíců). Byt nějak přestává vyhovovat hlavně z důvodu absence úložných prostor a také si myslím že i dispozičně by to mohlo být vyřešené lépe (malé WC, koupelna by chtěla trochu zvětšit neboť se tam nevejde 9kg pračka)
V současné době mám dětském pokoji pracovnu se 2 koly, tu místnost budu muset uvolnit a nechat ji dětem.. otázka je, kam s tím vším? Kde si udělat pracovnu? (dělám z HO) .. lze to i na balkoně? No, teď je tam na balkoně, i když je zasklený, celkem zima.. nedokážu si to moc představit :)

Nějaká dobrá duše která bydlí v podobném bytu po rekonstrukci? Někdo, kdo by navrhnul od ruky jak by to mohlo vypadat? Nebo tip na nějakého dobrého architekta?

Předmět Autor Datum
pár lidí co znám si udělali HO z ložnice, má to určitou logiku.
jirka44 08.03.2022 12:29
jirka44
No jo když já jsem sova a chodím spát vždy až po půlnoci .. to by mě asi manželka neměla moc ráda :(
MKc 08.03.2022 12:33
MKc
Já jsem taky sova, a manželka to úplně "zbožňuje" :-) Máme taky byt 3+1 80m2. Ložnici máme nejmenší…
Omegus 08.03.2022 18:37
Omegus
Takhle od oka bych řekl, že by se na balkon vešla jak dvě kola, tak to běhadlo z obýváku - u běhadla… poslední
gilhad 10.03.2022 00:33
gilhad

Já jsem taky sova, a manželka to úplně "zbožňuje" :-) Máme taky byt 3+1 80m2. Ložnici máme nejmenší pokoj a pracovnu jsem si tam udělal. Menší rohový stůl, pc, tiskárna atd. Prostě nějak jsme se museli uskromnit, aby se to vlezlo. Po večerech si na to manželka už zvykla, přinejhorším přesedlám na notebook a přemístím se do kuchyně.

Takhle od oka bych řekl, že by se na balkon vešla jak dvě kola, tak to běhadlo z obýváku - u běhadla by asi zima tolik nevadila - zahřeješ se pohybem :-D
Tím vznikne v obýváku spousta místa na nějaký pracovní kout (co vlastně pro HO potřebuješ mít bezprostředně přístupné?), rozhodně se tam vejde skříň, židle a stolek pro počítač, přičemž pokud je ppotřeba akutně "obývat", tak se stolek s počítačem dá dát do ložnice a pracovat tam (asi ještě pěkných pár let nebude časté, že bys potřeboval pracovat, manželka spát a obývák by nebyl volný.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru