Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rekonstrukce jádra - vyzdění

Dobrý den,

vím, že podobné dotazy tady již byly, ale chtěl bych se zeptat na určité detaily.
v létě se chystáme k rekonstrukci bytového jádra. Jedná se o byt v panelovém domě (výstavba v druhé pol. 80. let), takže kuchyně je již na své vlastní zděné příčce. Tudíž po demontáži jádra bude "stačit" postavit novou příčku mezi wc/koupelnou a poté příčku čelní, dveřní od wc a koupelny.
Zkušenosti se zděním, obkladem již mám, při rekonstrukcích na rodinném domě rodičů, takže toto budu dělat svépomocí. Vodu taktéž a elektřinu elektrikář.
Mám však dotaz k postupu prací, vzhledem k tomu, že s rekonstrukcí jádra zkušenosti nemám. Po demontáži jádra se mi odhalí původní panelové stěny. BUdu moci na tyto stěny obkládat? Samozřejmě po nanesení penetrace/adhezního můstku? Když demontuju jádro, co s podlahou? vylívá se betonem - a jakou vrstvou? Nevím totiž, jak se toto řeší, co se týče jádra podemnou (sousedů)?

Předpokládal jsem, že by mohl být postup následovný: demontáž jádra, vylití podlahy betonem, po vytvrdnutí, výstavba příček (mezi wc/koupelnou 10cm, čelní, kde budou futra 7,5cm), dále tažení vody, montáž závěsného wc, usazení vany a poté elektrika a obklady. Správně nebo ne?

Díky za případné odpověďi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny