Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dremel 670 nástavec minipily- protáčí se

Dobry den. Ma tady nekdo z vas na dremla nastavec minipily? Oznaceni Dremel 670. Potrebuji neco vedet. Jestli se cela minipila po nasroubovani na Dremla otaci okolo dokola, kdyz s ni rukou otacite? Nemyslim ozubeny kotoucek, ale celou minipilu. Nevim, jestli to tak ma byt nebo jestli je to zavada mojeho nastavce. Koukal jsem na videa na youtube, ale z toho to neslo videt. Diky moc za reakce

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
on je otočný schválne,je použitelný na niekolko modelov mikronáradia dremel a je otočný kvôli tomu,a…
audax mobile 23.02.2022 22:49
audax mobile
Aha. Tak diky. A dekuji i ostatnim za vase reakce :-)
nodj 24.02.2022 20:40
nodj
Dobrý den,ten systém otočný je,ale nesmí se točit volně za chodu,nastavíte pilku proti dremelce a do…
Lubomír 25.02.2022 11:43
Lubomír
Koukam, ze kazdy ma jiny nazor. To je mozne, ze to nedoleha, ale brousit to a nicit si to- to nevim.…
nodj 25.02.2022 21:52
nodj
Tak tam dejte dovnitř podložku dané velikosti,která vymezí vůli co tam máte,nechápu výraz "ničit to"…
Lubomír 25.02.2022 23:04
Lubomír
Tak jo, zitra to zkusim s podlozkou a kdyz to bude dobry, tak to mozna zbrousim. Ja to tak nemyslel,…
nodj 25.02.2022 23:32
nodj
Tak jsem tam dal podlozku-vybrousil ji tak, aby tam presne pasovala a mela dostatecne velky otvor a… poslední
nodj 26.02.2022 00:24
nodj

Dobrý den,ten systém otočný je,ale nesmí se točit volně za chodu,nastavíte pilku proti dremelce a dotáhnete aretační převlečnou matici,tím pilový nástavec zajistíte.Neposlal jste fotku,dle mého názoru máte krátký závit na dremelce a převlečná matice se opře o blok dramelky dříve než přitáhne pilový nástavec,ten se potom otáčí..Dremelek mám několik druhů a s délkou těchto závitů a délkou hřídelí bývá problém i třeba s vrtacímí hlavičkami,hlavička dosedne na blok dremelky dříve než sevřou čelisti vrták,dávám podložný kroužek do hlavičky,který čelisti vytlačí jak má.
U té dlouhé převlečné matice někdy postačí ji mírně snížit na rovné desce přibroušením pomocí brusného papíru.O kolik musíte vidět sám,jde to i snadno změřit pomocí posuvky.:-)

Koukam, ze kazdy ma jiny nazor. To je mozne, ze to nedoleha, ale brousit to a nicit si to- to nevim.. Mne je divne, ze by to s nekterymi Dremelkami nepasovalo takto- ze by mely rozdilne dlouhe zavity. Mam starsi Dremel 400 digital na 230V a pak taky starsi aku Dremel 8000 10,8V a u obou to je stejne- protaci se..Tak jeste pockam na dalsi nazory, nez se rozhodnu, co s tim..

Tak jo, zitra to zkusim s podlozkou a kdyz to bude dobry, tak to mozna zbrousim. Ja to tak nemyslel, ze bych to nicil, ale slo mi o to, ze bych to treba zbrousil a nekdo by zas napsal, ze jsem to nemel brousit, ze se to otacet ma a ja bych byl pak nastvanej. Tak ja se jdu podivat po podlozce ted hned- neda mi to.. :-) Pak jeste napisu, jak se to jevi..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru