Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plechova nezateplena maringotka zvenku oblozena palubkami, zevnitr umakart - zatepleni?

Dobry den,

planuji koupit maringotku, mam vyhlednutou nezateplenou, v dobrem stavu, zvenku par let stare palubky osetrene naterem ze vsech stran, jinak je plechova, zevnitr umakart. Abych se v ni citila lepe, chtela bych zatim jen spaci cast oddělenou od zbytku oblozit vevnitr palubkami, a tak si rikam, ze bych ji rovnou zateplila. A ted si to necham rozmluvit :)
Vrstvit to stylem zevnitr na umakart miner.vata, na ni paroprop.folie a na to palubky - je to hloupost? Ze se mi tim zmensi uz tak maly prostor-to vim. Jde mi vsak o fyzik.vlastnosti, jestli to bude fungovat, jestli nevzniknou tepelne mosty (ta spaci cast je spis opticky oddelena, ty pricky bez dveri dale vzduch propousti). Jsem uplny amater a tohle bude muj prvni projekt :)
Anebo se na zatepleni vykaslat, oblozit jen pro oko zevnitr palubkami a holt topit o to vic polinkama na podzim, v lete to bude prostor jen na spani, stejne travime cele dny venku…?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny