Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak správně topit uhelnýma briketami v kotli?

V okamžiku, kdy v Rusku zavřou kohoutky, pojdou hlady. To je ta poslední věc. kterou by udělali. Dodávali na západ naprosto spolehlivě i v dobách nejtěžší studené války.
S těmi 15 kontejnerovými loděmi světa je to mýtus, který někteří neustále omílají. Tedy není to mýtus, ale bylo to myšleno na oxidy síry, protože ty při provozu benzinových i dieselových aut prakticky nevznikají, nafta obsahuje mizivý podíl síry. Na rozdíl od spalování mazutu, na který jezdí lodě a který je síry plný. Ovšem ty zplodiny se neuvolňují v místech kde bydlí lidé. Tyto lodě musí při přiblížení k přístavům používat čistší palivo než na volném moři a nebo je do přístavů zatahují remorkéry.
Co se týče oxidů dusíku, a karcinogenních mikročástic, tak ty vznikají především v oturbených nízkoobjemových motorech. Nikoliv v pomaloběžných dvoutaktních lodních motorech, které neprodukují ani oxidy dusíku, ani mikrosaze. Tyto oxidy dusíku jsou to největší svinstvo a navíc vznikají nejvíc uprostřed měst, tedy škodí podstatně víc. Navíc jich automobilová doprava produkuje o několik řádů víc, než doprava lodní a bohužel lidem přímo pod nosem. Bohužel je to zase problém způsobený ekopošuky a jejich tažení proti zlému CO2. Protože v atmosferických velkoobjemových motorech s bohatou směsí prakticky nevznikaly.
Co se týče cen, netuším z kterého jsou roku, ale rozhodně nemáme jednu z nejdražších cen energií v EU. Odkud jste si ten nesmysl vycucal? Předpokládám, že odkaz máte?

A především jsem reagoval na ten váš nesmysl o zplodinách při spalování plynu. Vzniká při tom přesně to, co vydechujete. Pára a CO2.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny