Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Protahovačka s cirkulárkou

Tak to já ji měl zabalenou dobře a vše nepoškozeno,koupil jse ji doslova náhodně,zůstala v eshopu v historii ,otevřel jsem to kvůli nabíjecím bateriím a ouha,sleva ze šesti na pět tisíc,tak jsem ji přihodil k bateriím.
Co jsem četl recenze před koupí,již jsem si na ní myslel delší dobu,tak je to pade na pade,hlavně problémy se seřízením,to neřeším,je to stroj jako každý jiný.Hlavně vše promáznout,leží to na skladech dlouho.
Měsíc před protahem jsem tam koupil pásovku na kov,po zapnutí se to vlnilo jako had.Rozdělal jsem kryty,sundal pás a hnané kolo šlo těžko otáčet,proto se to kroutilo,troška vazelinky,sestaveno a běhá dobře.Nemůžeme od takto levných strojů čekat zázraky co do přesnosti,ale na domácí kutění dobrý.Hlavně už jsem věkem a zkušenostmi vyrostl ze samodomo strojů,moc času,náklady podobné finálce z obchodu,ale vylepšit se dá vše.
Mám i tu malou cirkulku co byla zmíňěna,ale z OBI.Hned po koupi jsem na ní vyfrknul tři závěsné skříně na chodbu.Nemá nic moc pravítko,už vymýšlím nové.Na ali koupena za stovku digitální šupléra,zjistil jsem,že po vyndání snímače to čte na hladkém hliníkovém profilu a ukazuje 999 mm,takže metr.Měří jen na jednu desetinu,to u dřeva stačí.Dorazíte ke kotouči,vynulujete a měříte.
Pila není žádný zázrak,má své mouchy,ale má to přes deset kilo a je to skladné,když je zima,donesu do sklepa a kutím.
Mám cirkulky ještě dvě,samodomo,jsou těžké,mám pryč páteř,prostě už to nedávám se zdravím,tak mám tyto miniatury,ale dobře slouží.Velké fošny můžu podélně na hrubo rozřezat na pile se stolem i kolíbkou co mám na palivové dřevo.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny