Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestavba obývačky na domáce kino

75" je už pomerne dosť ale nevylučujem že by to mohlo byť dobré aj do miestnosti kde je sedačka 3m od obrazovky. Ja som zvažoval 55" a 65" a myslím že som vybral správne. TV mám na stolíku ale ak by bol na stene tak by bol trocha ďalej a už by sa dalo uvažovať nad 77" ale zase je tam tá cenovka. 77" OLED sú cenovo prepálené. Ani 65" by som zrejme nekúpil ak by alza nedala zľavu na 1250€ :-)
Hlavne som chcel OLED a to je základ. Kvalita obrazu a zvuku musí byť priorita. Nech si to pomenujú dnes akokoľvek stále je to LCD. Že za dekádu prišli vylepšenia a nehovorím že sa LCD neposunulo dopredu ale stále je to o tom istom. Stále tá obrazovka nezobrazí čiernu farbu a ani aktuálne ospevovaný QLED s lokálnym stmievaním. Videl som na vlastné oči čo dokáže drahý QLED. Na určitý obsah ešte ako tak fajn ale tmavé scenérie to nezobrazí dobre. Najhoršie snáď hviezdna obloha, to je katastrofa.

Neviem ako si spokojný so soundbarom. Ja som ich počul niekoľko a spokojný by som s tým nebol. Ja som zvolil klasické stereo reproduktory po stranách TV ktoré mám kúpené už cca pol roka. Sú to EDIFIER S3000PRO a nie je tam nič čo by vadilo. Basy, stredy, výšky všetko presne tam kde má byť. Na filmy aj na hudbu výborné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny