Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co mám zadat do samoodečtu elektřiny?

Ahoj, chci si v čez online provést samoodečet elektřiny - na chodbě paneláku v Praze jsem otevřel skříňku s elektroměry, zobrazuje to u mého 3 stavy. Jeden samé nuly, další v řádu tisíců a třetí několik stovek. Pod nimi pak je 1.8.4, 1.8.1 a 1.8.2 (v pořadí jak jsem uváděl). Jinak nevidím rozdíly. V ČEZ online to po mě chce jen hodnotu pro vysoký tarif. Ale nevím, která z těch dvou to je a zda snad nemám dvoutarif, když tam jsou ty hodnoty dvě? Vyzná se někdo a poradí? Najít smlouvy a faktury, které by možná napověděly víc bohužel by bylo časově náročné. Děkuji moc předem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vieš svoje číslo odberného miesta? Každý dodávateľ energií má web stránky a tam by mohol mať aj klie… nový
yYy 28.12.2021 10:52
yYy
1.8.1 = VT 1.8.2 = NT viď. Jakým způsobem mohu provést samoodečet elektroměru? nový
poihu 28.12.2021 13:00
poihu
Díky moc, to je asi ono. No podle elektroměru mám tedy oba, tak uvidím, jestli když to v čez online… poslední
Samoodečítatel 28.12.2021 15:40
Samoodečítatel

Vieš svoje číslo odberného miesta? Každý dodávateľ energií má web stránky a tam by mohol mať aj klientske centrum, kde si vytvoríš účet, zadáš len ČOM, svoje údaje (ktoré požadujú) a potom si tam zistíš nielen svoje odbery, platby, ale aj dokonca i to, akú tarifu máš v zmluve. A podľa toho potom už určíš i to, ktoré údaje máš odoslať.
Teda dúfam, že v Čechách to funguje - na Slovensku to funguje, ja už tretí rok takto odosielam údaje - cez mobilnú aplikáciu. A navyše - je možné pridať i foto elektromeru, takže si to vedia overiť. Takže odosielam len tri údaje - ČOM, stav a foto. O ostatné sa už nestarám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru