Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysavač na hmyz

Začala sezóna kapitalistického, amerického, západného vírusu a tak moja polovička, majiteľka predajni s lahôdkami spojené s výrobou cukrárenských produktov, si na môj podnet zaobstarala generátory ozónu s časovačom s produkciou 60 gramov O3 za hodinu.

Je zaujímavé, že po dôkladnej dezinfekcii, deratizácii renomovanými spol. s homologovaným náčiním, certifikovanými chemikáliami predpísaných hygienou, po spustení viacerých generátorov O3 vo výrobe a nevetraných skladoch na dobu min. štyroch hodín (spolu 300gramov O3 za hodinu), scípli pilusy, potravinové mole, šváby, rusi aj v balených surovinách, dokonca sa otrávili O3 hlodavce a spol. živej hávedi.

Ráno personál po rozpade O3 (doba cca 30 min.) došiel do roboty, ako do vysokohorskej chalupy s ovzduším tesne po letnej búrke. (Som presvedčený, že výrobné nástroje, nože, lodne, dresy, pracovné dosky, pulty, stoly, odsávanie, klimatizácia, šuflíky, skrine, WC boli O3 v tejto koncentrácii načisto prepálené, vydezinfikované.

Tebe na doma bohate stačí tento lacný xindel 48g O3: https://www.allstore.sk/kategoria/generatory-ozonu/optimus-hf118-generator-ozonu-48g/

Zlikviduje veškeré životy, huby, plesne, baktérie, vírusy nielen v murive, aj v podlahe, pod krytinami, ak nebudeš vetrať min. 6 hodín v uzatvorenom priestore počas výroby aktívneho O3.

Mám tento xindel s keramickými platňami VN hnané núteným ventilátorom do okolia otestovaný. (V kabíne vozidiel mojich stavbárskych zadýmencov, fajčiarov (kuřákov) je po ránu vzduch ako na horách, O3 spáli deht, nikotín nielen z čalúnenia, ale aj z tipnutých vajglov v popolníkoch.

Svoju hermeticky uzatvorenú vínnu pivnicu som detto takto vydezinfikoval O3 so stonásobnou koncentráciou O3.

Len to chce riadne vyvetrať, aby O3 nespálil priedušky, sliznice, pľúca ak niekto okamžite vstúpi do takto ošetreného priestoru. Bežne sa rozpadne O3 do 30-minút vo vlhkom, chladnom prostredí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny