Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zapojit Pir detektor

Dobrý den, dobří lidé, poraďte prosím invalidnímu důchodci (elektronikovi) vzhledem ke zdražování energií. Moc prosím!!!!!
Před cca 10ti lety jsem si na Ebay zakoupil Pir detektor (viz obr. 1 + 2), jehož připojení bylo (dle schématu) nad slunce jasné a taky cca 10 let v chodbě fungoval super. Nyní odešel a objednal jsem si TEN SAMÝ. Ten sice vypadá stejně, ale zapojení je zcela jiné (viz obr.3 a 4) , ve kterém se NAPROSTO nevyznám. Prosím poraďte, jak ho připojit. Moc děkuji předem Michal

Předmět Autor Datum
Odkaz na e-bay, kde sis ho koupil? PS. rozhodně to není ten samý!
JoDiK 16.12.2021 08:42
JoDiK
Na podobné veci pouzivam mobil a google lens. Snaci namirit na obrazek a rovnou vidis pteklad. Sice…
Jan Fiala 16.12.2021 08:46
Jan Fiala
Oheň starého města dohoří... :-D
host 16.12.2021 09:46
host
A Tento spínač je opakovaně připojen do sítě( týden poslouchá). V překladu: týden to bude fungovat…
Karel04 16.12.2021 11:21
Karel04
Podstatné je, co připojit na ty 3 kontakty a tam se to z toho pochopit dá.
Jan Fiala 16.12.2021 19:38
Jan Fiala
Jo kdysi jsem potřeboval vycucat nějaké rozumy z japonské stránky a gůgl mě překvapil slušným překla…
ml1 16.12.2021 15:05
ml1
s největší pravděpodobností to bude L-vstup, L-výstup, nula. Ale který je který? Možnost je aplikace… poslední
Jarick 20.12.2021 22:33
Jarick

Jo kdysi jsem potřeboval vycucat nějaké rozumy z japonské stránky a gůgl mě překvapil slušným překladem. Tady to tak pěkně nevypadá (oheň starého města dohoří...), ale pořád lepší než louskat ty obrázky (pořád nechápu, jak se v tom může někdo vyznat a už vůbec ne, jak to nějaká písařka dostane do počítače). Poté co jsem tehdy tu stránku vyluštil a stáhnul soubor se zdrojovým textem, musel jsem ještě převést názvy proměnných do latinky (visual basic nemá obvyklé restrikce pro názvy proměnných, klidně tam může být diakritika a nebo japonské domečky) a algoritmus pak do použitého programovacího jazyka no a od té doby to několik let funguje. Ale občas si vzpomenu, jak jsem hledal smysl v proměnných označených shlukem "domečků" než mě napadla spásná myšlenka najít a nahradit (ctrl+h) aby to mělo nějaká rozeznatelná jména.

s největší pravděpodobností to bude L-vstup, L-výstup, nula. Ale který je který? Možnost je aplikace google překladač v mobilu, který umí překládat z toho, co vidí kamera. Zkoušel jsem to z vaší fotografie, ale je na tolik nekvalitní, že to přeložit nedokázal.. Schema zapojení se na stránkách prodávajícího nenachází???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru