Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vyčistit odpad ve sprchovém koutě

Zdravím,
nedávno jsem se přestěhoval a poprvé v životě mám místo vany sprchový kout. Když odklopím krytku, vidím v odpadu nějakou síťku, kterou ovšem nemůžu vyndat a vypadá to, že voda se v odtoku do nějaké míry drží neustále, i když je nepoužívaná, což se mi u vany nikdy nestalo. Je to normální?

Při malování jsme v koutě čistili štětce s barvou, která se dá ředit vodou. Co čert nechtěl, připletl se mi tam i jeden štětec s barvou na topení, ke kterému je třeba ředidlo. Než jsem si to při umývání uvědomil, měl jsem špinavé ruce, sprchovou hadici i dno sprchového koutu. To jsem pomocí ředidla vyčistil, ale mám pocit, že se část této barvy dostala i do odtoku. Když se sprchujeme, voda špatně odtéká, hromadí se na dně koutu a pak odtéká několik minut.

Přemýšlel jsem, že použiju Domol prášek na čištění odpadu, ale tam se píše, že to mám nasypat do odpadu, kde není voda, což u toho mého není možné.

Teď teda nevím co s tím, mám to tam nasypat i když tam voda je? Vyčistí to kromě jiného i tu barvu, která mam možná je taky? Mám to vyčistit nějak jinak? Síťku se mi vyndat nepodařilo.

Předem děkuji za odpovědi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny