Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Znalec starých záchodů - oprava

Každá expanzka musí byť vybavená voľným prepadom, dierou, ktorou po naplnení nádrže prebytočná voda nepretečie vrchom cez dekel do útulného, ale skromného obydlia, ale začne stekať týmto prepadom do WC hajzovej misy.

Na tieto tvoje doložené "foto" sedimenty, sajrajt, čistenie sediel jemnej prítokovej trysky, prepadu, vnútro nádrže, je velice vhodný čistý, koncentrovaný prostriedok zn.: Pulirapid určený na vodný šuter. Obsahuje tie správne kyseliny v ideálnom pomere, kys. fosforečná, citronová a spol. v mierne zahustenej tekutej podobe, ktoré nerozleptajú tesnenia, ako napríklad 36% kyselina soľná.

(Stará, dobrá, echt boľševická Fixinela sa načisto sprznila, dnes je to gelový, zahustený detský čajíček bez účinnosti).

Po očistení vnútra trysky Pulirapidom (chce to nechať dlhodobo pôsobiť) je vhodné aplikovať mazivo na veškeré hejblatá, pod tesniace sedlo, pod závity, v podobe neutrálnej, vodostálej, silikónovej stuženej vazelíny:

https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/vazeliny-pasty/force-silikonova-vazelina-30-ml.html

Ak reskíruješ do kapslí určené do umývačiek riadu (aspoň desať kusov), švacneš ich do vodou naplnenej nádržky, počkáš bez splachovania minimálne 96 hodín pôsobenia, dokážu pomalým procesom vyčistiť komplet sedimentny, dokonca aj vodný šuter s hrdzou. Len je to beh na dlhé trate odmáčania, ale výsledný porcelán, hejblatá, potrubie bude zvnútra ako z amerického, kapitalistického, západného Tuzexu čistý, vyglancovaný, čerstvo zakúpený, ako z Burdy vystrihnutý.

Hustýýýý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny