Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sanacni omitka

Dobry den. Delal uz nekdo ze sanacni omitkou s podhozem ale bez " fajnove" ? Existuje uz totiz i omitka jadrova ktera ma urcitou hrubost a jde tez rozfilcovat. Zajima me jak se s tim pracuje a jak postupovat, mam doma mensi plochy na opravu. 1. Podhoz " spric" za 2. Sanacni omitka a po nejake dobe jde filcovat. Jak jkste postupovaly, udelat vetsi vrstvu a pak rozfilcovat? Moc dekuji za prinosne info.

Předmět Autor Datum
Sice s tím nemám vlastní zkušenost, ale třeba by Ti mohlo pomoci využít přípravek na sanační omítku…
George63 04.10.2021 21:20
George63
Sanační omítka je dost hrubá, musí tam být? Nejde použít normální vnitřní omítka, ta jde rozfilcovat… poslední
Rce 05.10.2021 22:10
Rce

Sice s tím nemám vlastní zkušenost, ale třeba by Ti mohlo pomoci využít přípravek na sanační omítku z odkazu. V případě, že použiješ písek s vyšší jemností, případně s jemností pro "fajnovou" (štuk), tak by to mělo jít zafilcovat bez problémů. Je tam i posouzení finančních nákladů a zdá se docela výhodné.;-)

https://www.injektaz-zdiva-svepomoci.cz/produkt/aquasan-porosity/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=2_SEA-Aquasan+Porosity&utm_content=P%c5%99%c3%adsada+do+om%c3%adtky&utm_term=sana%c4%8dn%c3%ad+om%c3%adtka

Sanační omítka je dost hrubá, musí tam být? Nejde použít normální vnitřní omítka, ta jde rozfilcovat v pohodě. Jak silná vrstva? Prostě to tam naplácat, uhladit dřevěným rajblíkem a až to trochu zavadne, rozfilcovat. Špric se dělá, když je to větší vrstva (víc jak 1 cm), aby to nespadlo nebo když je blbý podklad (třeba heraklit) a nechce to držet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru