Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpad v kuchyni

Dobrý den,
chtěl bych se s vámi poradit ohledně odpadu a sifonu pod umyvadlem.
Na odpad pod kuchyňským umyvadlem máme připojený odpad pračky. Předchozí pračka, když vypouštěla, tak jelo čerpadlo do té doby, než se voda zcela nevyčerpala a za cyklus praní se spustilo odčerpávání cca 2-3x (stará pračka Indesit která je již kaput).

Nyní nová pračka Amica když začne vypouštět vodu, z horní strany umyvadla se ozývá hlasité bublání a sem tam se z odpadu do umyvadla vytlačí pěna z pračky od pracího prášku (to dělala i původní pračka). Nicméně tato pračka v průběhu ždímání vypouští např 10x a jelikož u většiny pracích programu je min 2x napouštění (takže i 2x ždímání) tak pračka cca 20x přes odpad hlasitě bublá.

Chci se zeptat co je špatně? Odpad pod umyvadlem vidíte v nákresu.

Může být problém v tom, že odpad, co vede do zdi vpravo je výše něž odpad, co vede z pračky. Může to mít za následek to, že pračka nedokáže odčerpat vodu ven, jelikož je pod úrovní a proto se snaží cca 10x ji vytlačit? Zpět do pračky by se ale voda vrátit neměla ne?

PS: Jelikož bydlíme v pronájmu, nechci moc do nějakých věcí rýpat ale pokud by se jednalo o nějakou výměnu plastové části, tak to není problém.

Děkuji za vaše rady
Roman

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny