Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak pročistit odpadní trubku?

Dobrý den,
mám na chalupě strašně ucpaný odpad na záchodě. Když spláchnu, vůbec to neodtíká. Má to tak 50 let. Nevím co to je za usazeninu, ale je to hrozně pevný.
Nevíte, jak to odstranit?
Díky
Honza

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mechanicky, krtkovanie, špirála. Ak po čase odtečie voda z potrubia, pomôže odsadiť WC misu a do od…
Nuda 15.06.2021 12:22
Nuda
naliať niekoľko litrov 36% kyseliny chlorovodíkovej, rýchlo ucpať pripraveným igelitom a stiahnuť ig…
Karel04 15.06.2021 13:40
Karel04
Som očarený znalosťami o ktorých slušný, bežný, poctivý, pracovitý, boľševikmi, eštebákmi dlhoročne… poslední
Nuda 15.06.2021 18:21
Nuda

Mechanicky, krtkovanie, špirála.

Ak po čase odtečie voda z potrubia, pomôže odsadiť WC misu a do odpadového potrubia (bežne priemer 100mm - 10cm) naliať niekoľko litrov 36% kyseliny chlorovodíkovej, rýchlo ucpať pripraveným igelitom a stiahnuť igelit gumičkou na odpade rúry, aby si sa sírnymi výparmi kyseliny nezadusil.

Neriedená kyselina leptá prípadný stavebný bordel, vápennú suť, omietku, betón, prípade v potrubí zaseknuté staré handry na podlahu. Len to chce nechať pôsobiť dlhodobo, min. 24 hodín.

Ak ti ucpali odpad zlaté šperky so žltého kovu 24 karátového Au, jedine čistá lúčavka, 98% kys.dusičná, fosforečná, možno sa potrubie niekde prepáli, prežerie, preleptá do trativodu hlbokého podzemia Dutej planéty Zem.

A, že planéte Zem je dutá, sa presvedčí každý jeden nevzdelanec ak vzhliadne hodnotné filmové dielo natočené podľa reálnych skutočností ;

https://www.csfd.cz/film/437380-godzilla-vs-kong/prehled/

pričom očarený zistí, že v strede Zeme žijú nielen rektiliáni, mimoni, prerastené príšery, emzáci, vegetariáni, koprofágovia s utajeným vstupom k Hádésovi kdesi na Južnom póle.

naliať niekoľko litrov 36% kyseliny chlorovodíkovej, rýchlo ucpať pripraveným igelitom a stiahnuť igelit gumičkou na odpade rúry, aby si sa sírnymi výparmi kyseliny nezadusil.

Nuda, zase machruješ a nic o tom nevíš.. Můžeš nám tedy jako odborník prozradit, jak se z HCl tvoří sirné výpary?
Taky lučavka královská není kys.dusičná a fosforečná, ale HNO3+HCl.

Som očarený znalosťami o ktorých slušný, bežný, poctivý, pracovitý, boľševikmi, eštebákmi dlhoročne prevychovávaný občan, nemá ani páru.

Nemám svoj súkromný browser, špinu špicľa "duckduckgo.com", nemám PC, nemám za tie roky biedy, kapitalistického sužovania, bedačenia, vykorisťovania po roku 1993 ani net, iba zbežne študujem na Slovensku bulvár vo podobe "cas a top", ktoré mi popri žobraniu nakladajú do klobúka vďační pocestní občania z radov rusofilov, tiež z radov milovaných, nemajetných boľševických carysynov, KGB_Putinovcov.

Smazány OT komentáře, držte se, prosím, tématu. (host)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru