Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak pročistit odpadní trubku?

Mechanicky, krtkovanie, špirála.

Ak po čase odtečie voda z potrubia, pomôže odsadiť WC misu a do odpadového potrubia (bežne priemer 100mm - 10cm) naliať niekoľko litrov 36% kyseliny chlorovodíkovej, rýchlo ucpať pripraveným igelitom a stiahnuť igelit gumičkou na odpade rúry, aby si sa sírnymi výparmi kyseliny nezadusil.

Neriedená kyselina leptá prípadný stavebný bordel, vápennú suť, omietku, betón, prípade v potrubí zaseknuté staré handry na podlahu. Len to chce nechať pôsobiť dlhodobo, min. 24 hodín.

Ak ti ucpali odpad zlaté šperky so žltého kovu 24 karátového Au, jedine čistá lúčavka, 98% kys.dusičná, fosforečná, možno sa potrubie niekde prepáli, prežerie, preleptá do trativodu hlbokého podzemia Dutej planéty Zem.

A, že planéte Zem je dutá, sa presvedčí každý jeden nevzdelanec ak vzhliadne hodnotné filmové dielo natočené podľa reálnych skutočností ;

https://www.csfd.cz/film/437380-godzilla-vs-kong/prehled/

pričom očarený zistí, že v strede Zeme žijú nielen rektiliáni, mimoni, prerastené príšery, emzáci, vegetariáni, koprofágovia s utajeným vstupom k Hádésovi kdesi na Južnom póle.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny