Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mycka mora

Zdravim, mam problem se vstavanou myckou nadobi mora IM531 a nevim zda nekdo mel tenhle problem... Po zapnuti spotrebice sviti ikonka eco a blikaji tlacidla odlozeneho startu 3h pak 6h pak 9h dookola.

Předmět Autor Datum
Zrovna taky řeším problém s myčkou. Hned dám svůj dotaz. No k věci. Nám nedávno přestala fungovat pr… nový
Macko 13.06.2021 10:21
Macko
Lobob: Nejspíše bude poškozený mikrospínač některého z tlačítek. Trvale sepnutý a tak dokola provádí… nový
Rusofil 13.06.2021 11:40
Rusofil
Ak nemáš zaplavenú spodnú vaňu vodou z tesnenia "ukvapkávajúceho" výpustného čerpadla do tej miery,… poslední
Nuda 13.06.2021 21:43
Nuda

Zrovna taky řeším problém s myčkou. Hned dám svůj dotaz. No k věci. Nám nedávno přestala fungovat právě po zapnutí. Začala napouštět a asi po 2. minutách začala pipat. Nám blikalo úplně vše. Nejlepší bude zavolat přímo na nějaký servis myček. Zeptají se na sériové číslo ze štítku a jaká kontrolka svítí. Podle toho by mohli poznat závadu. U mě se to muselo celé rozebrat a proměřit, aby se zjistilo, že je špatný pouze stop ventil. :-D

Lobob: Nejspíše bude poškozený mikrospínač některého z tlačítek. Trvale sepnutý a tak dokola provádí sekvenci mu přiřazenou delším stiskem konkrétního tlačítka. Rozebrat a zjistit které to je, nejlépe měřením no a pak přeletovat. Korunová, dostupná záležitost.

Ak nemáš zaplavenú spodnú vaňu vodou z tesnenia "ukvapkávajúceho" výpustného čerpadla do tej miery, že vodu zachytí plavák, zavolaj radšej servisáka.

Tieto xindle obsahujú fejk, čistú čínu, našich bratov, komunistická mafia zločincov sa cpe na trhy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru