Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Manželce vypadla kostice do bubnu

Dá sa aj cez ohrevné teleso, len najprv si kúp nové, čisté, bez vodného šutra a hlavne s nezlisovaným, pružným ogigoš tesnením, lebo ak osadíš pôvodnú špirálu, bude tiecť. (Jedine tesnenie na špirále pretrieť silikónom pre klampiarov určené do vlhka na lepenie rín, aj to nemusí časom tesniť, bude slziť).
-------------------------------
Výtoková hadica zo spodku práčky je stihnutá k vani pružnou eskápáskou alebo klasickou šnekovou na závit.

Hadica vedie k odstredivému čerpadlu, výpust je na najnižšom mieste vo vani. Výtoková hadica má dostatočný priemer na baštrngovanie zahnutým drátom, uhlovou, chirurgickou pinzetou apod. náčinie.

Musel by si mať položenú práčku nastojato na nejakom uspôsobenom ponku, resp. dve hrubé fošne v rozteči stabilizačných nožičiek práčky, aby si sa dostal hlavou, ksichtom, rukami k spodnej hadici pod práčku, lebo po sklopení práčky, položení na bočnicu, by sa predmet zosunul na bok vo vani, nedostaneš sa k nemu.

Je to jednoduchšie riešenie, ako uvoľniť prednú obruč tesniacej gumy vane (na dverciach) pri ktorej musíš zhodiť vrchný dekel, aby si sa dostal nátrubkovými kľúčmi k matke a skrutke sťahujúce obruč s prednou gumou.

Proste roboty jak na kostole, ak nie si vybavený prípravkami, všakovatým vercajkom.

Radšej zver vec servisu znie moja múúúdra, objektívna rada na záver.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny