Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venkovni zasuvka pripojena k eletricky ovladane brane?

Pozri servismanuál k pohonu a napájania motora brány, lebo sú rôzne riešenia, striedavý AC priamo na sieť 230V, transformátorový na AC 24V alebo jednosmerný, stabilizovaný DC 24V-48V.

Ak bude agregát s výstupom (jednosmerný, transformátorový), napríklad na DC 24V, budeš musieť zo svorkovnice prívodu napájania stiahnuť striedaný AC 230V/50Hz do segregovanej zásuvky uchytenej na druhej strane nosného stĺpika brány.

Chce to kúpiť si klasickú Vadasku 230/400V s elektromagnetickou cievkou a led diódou, aby si našiel v prípojnej, rozvodnej krabici AC 230V/50Hz určený pre tvoj budúci vývod napájania smerom do šaltra.
https://www.tipa.sk/sk/skusacka-kangtai-r102/d-153594/?gclid=EAIaIQobChMIisnK_Ljc7wIVFoFQBh3ZoAnGEAQYAyABEgLYBvD_BwE

Zásuvku na 230V so zemniacim kolíkom si kup kvalitnú, zadeklovanú určenú do exteriéru, do vlhka s pochromovanými, poniklovanými "črevami", aby ti časom nezhnila. V každom prípade je nutné tesne nad zásuvku pripevniť ako bonus odkvapovú striešku, ktorá svojim rozmerom prekryje zásuvku. Zásuvku nepripevni na stĺp tesne nad povrch pôdy, aby nezapadala v zime snehom a aby pri prudkom lejaku na ňu neflákala priamo voda rozprsknutá z pôdy.

Určite sa to dá ľavou zadnou vyviesť na zásuvku, len pamätaj, že samotné napájanie brány nebude mať svojim priemerom dimenzovaný prívodný kábel, aby si ho mohol zaťažovať prístrojmi s odberom nad 2kW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny