Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Settopbox |STRONG

Stará známá věc. :-) Ale díky za zkušenost. Jinak problém s opravami je ten, že pokud si to neuděláš sám, tak opravy u "odborníků" ve "firmách" jsou tak drahé, že se to lidem nevyplatí a raději to vyhodí a koupí nové. Je to v rozdílu hlavně ceny práce našich "odborníků" a "Číňana".:-D
Ale kdo tomu rozumí a "umí" tak se mu to vyplatí. Já už si z těch poškozených (i minimálně) a vyhozených do elektrokontejnerů "dovybavil" jak domácnost, tak chatu a i mobilheim. A občas rovněž něco rozdávám po rodině. Mám to jako "hobby".:-D
Dokonce jsem takto získal, z těch hodnotnějších, už 2 robotické vysavače RobZone, 4 pekárny na chleba, perfektní PC a LED monitor (na chatu) a další a další.
U těch "roboťáků" třeba pouze zdroje. Nový se dá koupit za cca 1300,- Kč. Ale pokud si jej zrepasuji s LiIon článků 18650 z Aliexpressu, tak to přijde na 250,- Kč. Práce tak na půl hodiny. Pekárny zase řemínky. Nové řemínky seženu za cca 200,- a práce na hodinu.
Když mi někdo říká že se to nesmí, argumentuji tím, že šetřím naše životní prostředí vracením "odpadu", zpět do užívání. :-D:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny