Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proč nová vodovodní baterie vydává jiný zvuk?

Pokiaľ netečie, kašli na vec. Ale podľa typu sa jedná o nástupcu Armaturky Myjava, kde eštébácka lúza boľševických, zlodejských privatizérov z politického rozhodnutia mafie eštébákov luzy lumpenproletariátu, prevzala kontrolu nad spoločnosťou a tak cpú do batérií lacné, rozhrkané šmejdy v podobe kartuší. Jednu novších batérií z ich produkcie mám v letnej kuchyni.

http://ix.sk/sToMu

Všimni si v linku pôvodnú teflón /silón/ masívny bielu kartuš s mosazným vývodom pre páku, boli to nezničiteľné kusy, mám ešte jednu v kúpelke s prepínaím na ručnú sprchu a jednu pôvodnú v kuchyni nad dresom ešte z roku 1986, echt originál, šľape ako swis made "šabhauzenky", Breivik hodinky spred II. WW, bez údržby.

Darmo, komunistická mafia ak nakúpila licenciu z amerického, kapitaľistického, zahnívajúceho západu, dodržala normy, limity, nešaškovala cestou mafie boľševikov, spol. s.r.o., a.s. s tovarmi z fejkistickej, zločineckej, ľudovodemokratickej, komunistickej Číny z dôvodu, lebo tam v tom čase skapíňali žltí od hladu, predajne mali prázdne regále bez spotrebného tovaru. Po roku 1992 ani nežnú nehu žltí nepotrebovali, komunistickým mafiánom, udavačom sa umožnilo veľkopodnikať z politického rozhodnutia štátnej mafie v podobe kapitálotvornej vrstvy zločincov, šmelinárov, paste-copy fejkistov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny