Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tstak nebo L-Boxx

Po bolestivých zkušenostech se zabodlým šroubovákem nebo měřícím hrotem od multimetru v rukou, popřípadě hledáním správného elektrikářského nářadí na dně bývalé školní brašny bych chtěl konečně vybrat nový úložný systém.
Elektrikářské brašny a batohy jsem zavrhnul z důvodu, že se mi budou špatně hledat krabičky s drobnou bižuterií. Navíc elektrické instalace mne neživí, takže nářadí přenáším jen jednou za čas.
Elektrikářské kufry se mi rozložením líbí, ale nevyhovuje mi jejich poměrně velký rozměr a většinou dost vysoká cena.

A protože potřebuji skladovat i jiné než elektro nářadí, zaujaly mne štosovací boxové systémy typu Tstak, L-boxx, nebo Systainer, které bych postupně podle potřeby dokupoval.

Systém ukládání elektro nářadí se mi nejvíce líbí u Knipex 002119LB , ale ta cena je už fakt vysoká, zvláště pokud budu chtít vydržet u jednoho systému a budu časem kupovat další boxy.
Navíc bych uvítal trošku hlubší kufr, abych na dno dostal ještě klešťák, malou vodováhu, malou pilku a výše zmíněné krabičky s elektro bižuterií. Nebo mít dole nacvaklý jeden až dva šuplíky (alespoň by se mi tam vešly i krimpovací kleště (RJ-45, fastony apod.) a drobné elektro. Něco jako Stanley Combo box TSTAK.

Napadá Vás jak zkombinovat cenu a rozměr Tstaku a komfort ukládání šroubováků a kleští z Knipex L-boxxu? Napadlo mne koupit za 1500,- tu Knipex vložku z L-Boxxu a zkusit ji přidělat do Tstaku, ale jak to bude držet/vypadat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ježiš tyhle bedny na nářadí mají prostoru až až, takže kup první co najdeš a hotovo. Já mám mnohem m… nový
jezekhifi 31.01.2021 15:22
jezekhifi
No prostoru sice ty bedny mají, ale já mám rovněž dost nářadi, takže buď to rozdělím alespoň do dvou… poslední
GarfieldCZ 01.02.2021 12:25
GarfieldCZ

No prostoru sice ty bedny mají, ale já mám rovněž dost nářadi, takže buď to rozdělím alespoň do dvou boxů a nebo budu muset pořídit ještě jeden boxík se šuplíky
Co se týče toho sortovacího systému: nářadí zas tak často nevytahuji proto upřednostním spíše přehlednost a ten sorter od Knipexu je na to téměř ideální (až na tu cenu)

Vzhledem k tomu, že L-boxxy jsou za nekřesťanské peníze tak asi nakonec vyberu Tstak od Stanley a Sorter pořídím dodatečně pokud se přesvědčím, že ho za ty peníze prostě chci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru