Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tstak nebo L-Boxx

Po bolestivých zkušenostech se zabodlým šroubovákem nebo měřícím hrotem od multimetru v rukou, popřípadě hledáním správného elektrikářského nářadí na dně bývalé školní brašny bych chtěl konečně vybrat nový úložný systém.
Elektrikářské brašny a batohy jsem zavrhnul z důvodu, že se mi budou špatně hledat krabičky s drobnou bižuterií. Navíc elektrické instalace mne neživí, takže nářadí přenáším jen jednou za čas.
Elektrikářské kufry se mi rozložením líbí, ale nevyhovuje mi jejich poměrně velký rozměr a většinou dost vysoká cena.

A protože potřebuji skladovat i jiné než elektro nářadí, zaujaly mne štosovací boxové systémy typu Tstak, L-boxx, nebo Systainer, které bych postupně podle potřeby dokupoval.

Systém ukládání elektro nářadí se mi nejvíce líbí u Knipex 002119LB , ale ta cena je už fakt vysoká, zvláště pokud budu chtít vydržet u jednoho systému a budu časem kupovat další boxy.
Navíc bych uvítal trošku hlubší kufr, abych na dno dostal ještě klešťák, malou vodováhu, malou pilku a výše zmíněné krabičky s elektro bižuterií. Nebo mít dole nacvaklý jeden až dva šuplíky (alespoň by se mi tam vešly i krimpovací kleště (RJ-45, fastony apod.) a drobné elektro. Něco jako Stanley Combo box TSTAK.

Napadá Vás jak zkombinovat cenu a rozměr Tstaku a komfort ukládání šroubováků a kleští z Knipex L-boxxu? Napadlo mne koupit za 1500,- tu Knipex vložku z L-Boxxu a zkusit ji přidělat do Tstaku, ale jak to bude držet/vypadat?

Předmět Autor Datum
Já měl zkušenost jen s tím Stanleym. Měli jsme na to i ten vozík, což je fajn, když toho je víc a je…
Prasak 31.01.2021 15:21
Prasak
Ježiš tyhle bedny na nářadí mají prostoru až až, takže kup první co najdeš a hotovo. Já mám mnohem m…
jezekhifi 31.01.2021 15:22
jezekhifi
No prostoru sice ty bedny mají, ale já mám rovněž dost nářadi, takže buď to rozdělím alespoň do dvou… poslední
GarfieldCZ 01.02.2021 12:25
GarfieldCZ

Já měl zkušenost jen s tím Stanleym. Měli jsme na to i ten vozík, což je fajn, když toho je víc a je to těžký.
Ten sortovací systém u Knipexu vypadá sice pěkně, ale pokud do toho lezeš často, tak tě přestane bavit dávat furt šroubováky zpátky do těch kapsiček a zjistíš, že je jednodušší mít přihrádku, kde jsou ty šroubováky nasypány na hromadě. Neříkám, že všechno nasypat na jednu hromadu, ale ty jednotlivý kapsičky jsou prostě opruz to tam dávat.

No prostoru sice ty bedny mají, ale já mám rovněž dost nářadi, takže buď to rozdělím alespoň do dvou boxů a nebo budu muset pořídit ještě jeden boxík se šuplíky
Co se týče toho sortovacího systému: nářadí zas tak často nevytahuji proto upřednostním spíše přehlednost a ten sorter od Knipexu je na to téměř ideální (až na tu cenu)

Vzhledem k tomu, že L-boxxy jsou za nekřesťanské peníze tak asi nakonec vyberu Tstak od Stanley a Sorter pořídím dodatečně pokud se přesvědčím, že ho za ty peníze prostě chci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru