Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pripojeni odpadni hadice pracky o prum. 20mm na stavajici odpad vany

Zdravim,
potreboval bych prosim poradit s pripojenim odpadni hadice pracky o vnitrnim prumeru 20mm (viz foto 1) na stavajici odpad vany s pripojkou na odvadeny kondenzat od kotle (zelena zahradni hadice) , viz foto 2. U stavajiciho odpadu vany pro pripojeni odvadeneho kondenzatu (zelena zhradni hadice) je pouzita HTEA odbocka 32/32 75° s asi HT koncovkou DN32/8-25mm.

Asi by slo pouzit jeste jednu HTEA odbocku 32/32 45° 150723p a HT koncovku DN32/8-25 Ht-koncovka-prima-pro-pripojeni-hadice-dn40-8-25-mm, ale to bych platil zbytecne 149,-kc za dopravu, protoze v okoli Brna tu koncovku nemuzu nikde sehnat/vyzvednout. Jeste jsem si pohraval s myslenkou pouzit tohle od alcaplastu artikl.html, ale je to DN40, tak nevim. Prosim o pripadna mozna reseni, idealne i s odkazy na komponenty. Bohuzel v teto covid dobe preferuji moznost osobniho odberu v Brne a okoli, abych nemusel platit zbytecne za dopravu.

Dekuji predem

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny