Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pripojeni odpadni hadice pracky o prum. 20mm na stavajici odpad vany

Však odporovou pájkovačkou 230V/50Hz vypáľ dieru do odpadného novoduru (z prepadu vane) a vraz do "akurátne" vymeranej diery pilkou na železo vhodne skrátený xindel smerom obrátenými rebrami do diery, ktorý je určený na hadice:

https://triker.cz/p-289390000040/Ht-koncovka-prima-pro-pripojeni-hadice-dn40-8-25-mm/

podlep spoj lepidlom na novodur/plasty (sú dostať aj v šulcoch lepiace, tuhšie pastové lepidlá pre tlačné pištole na novodur, plasty, silon, teflon, guma, dajú sa lepiť aj za vlhka. Plastelínové lepidlá sú vhodnejšie na takéto nerovnomerne vypálené spoje do potrubia).

Práčka ani vaňa nemá takmer žiadne tlaky pri vypúšťaní, max.0,5bar., čo udrží takmer každý lep, aj gelové, sekundové lepidlo. Dôležité je, aby sa s hadicou nemrdalo, nemixovalo, nezakopávalo, neškobrtalo o hadicu lebo sa násilím vyrve.

Po zatvrdnutí lepidla sa nadpoj hadicou od práčky do obráteného "U" prípoja zavesené v najvyššom U bode niekde na prilepený PVC háčik o stenu alebo o skobu na hmoždínku.

Menej, ako 40cm od podlahy nedávaj vrch účka hadice z odpadu práčky, aby ti nevznikol náhodou "sifónový" efekt a nevycuclo zároveň napúšťanú alebo napustenú vodu z bubna práčky do odpadu, Tiež nechoď vyššie ako 60cm od podlahy, lebo čerpadlá sú v práčkach velice biedne, čajové na tlaky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny