Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepojenie dvoch autobatérii v aute

Zdravím chcem sa spýtať ohľadne napojenia druhej autobatérie na určené miesto pod prednou kapotou +a - len nato aby som mohol vybrať tu čo je v kufri aby sa mi nevymazal rádio a iné podobne veci . jedna sa o auto Audi TT 2.0tfs i batéria origo vzadu v kufri. Batéria zo zadu sa vyberie da nabiť a ta ktorú dočasne dám dopredu bude slúžiť len ako náhrada aby sa to neresetovalo rádio atď. dovtedy dokým sa nenabije ( auto bude len stáť v garáži nebude sa štartovať ani nič iné. Môžem to urobiť alebo môžem niečo odpáliť ? račej sa spýtam ďakujem za rady PS: nabil by som aj tú v kufri len je už vyšťavená a v garáži nemám elektrinu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak vyriešene tak ako som sa pýtal tak som aj prepojil (dokonca ani nehodilo iskru) odpojil som star… poslední
Patto 16.01.2021 16:32
Patto

Tak vyriešene tak ako som sa pýtal tak som aj prepojil (dokonca ani nehodilo iskru) odpojil som starú dal ju nabiť vrátil nič sa nevynulovalo všetko ide ako má.
Kamoš mi včera poslal video kde sa proste to Audi TT 2.0tfsi napája aby malo stavu (neodpojí sa len tak) - netvrdím že sa nemôže ale na druhu stranu on mal asi tiež nejaký dôvod že auto nechal cely čas pod šťavou.
Ďakujem všetkým čo sa pripojili a snažili sa mi pomôcť
https://www.carcarekiosk.com/video/2008_Audi_TT_2.0L_4_Cyl._Turbo_Coupe/battery/replace_battery link ak by to niekomu do budúcna tiež pomohlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru